E-mailFacebookGoogle+LinkedInTwitterYoutube
 
 

Asistenţă

La Veria, noi dorim să îmbunătăţim climatul interior şi nivelul de confort al locuinţei dumneavoastră şi, din acest motiv, am colectat o mulţime de instrumente şi informaţii utile, care vă vor ajuta să alegeţi soluţia potrivită de încălzire prin pardoseală Veria.

 

Întrebări frecvente

Dacă aveţi orice întrebări referitoare la produsele noastre, încercaţi să găsiţi răspunsul pe pagina Întrebări frecvente.

Toolbox (crop)

Documentaţie

Dacă sunteţi în căutarea unui ghid de instalare sau a altui tip de documentaţie, încercaţi să consultaţi pagina noastră de documentaţie.

 

Ghid pentru produse

Dacă aveţi probleme să decideţi care sunt produsele de încălzire prin pardoseală Veria potrivite pentru casa dumneavoastră, am creat un ghid pentru produse care vă va conduce către produsul Veria adecvat pentru dumneavoastră.

 

EasyPlan

De asemenea, puteţi încerca instrumentul EasyPlanTM, care vă va ghida către produsele Veria adecvate prin doar câteva clicuri ale mouse-ului.

 

Videoclipuri despre instalare

Am realizat o colecţie de videoclipurilor despre instalare, care ilustrează modul corect de instalare a produselor de încălzire prin pardoseală Veria. Utilizaţi videoclipurile ca informaţii suplimentare pentru ghidurile de instalare sau pentru a vă inspira.

 

Calculator de consum

Una dintre cele mai obişnuite întrebări care ni se pun este „Cât va costa? Încercaţi calculatorul de consum pentru a află răspunsul.

 

Înregistrarea garanţiei

Dacă aţi achiziţionat un produs Veria, utilizaţiînregistrarea garanţiei şi înregistraţi-vă produsul, pentru un acces uşor la garanţia extinsă, în eventualitatea unei revendicări.

   

  Planificaţi proiectul de renovare în doar câteva minute – direct din browser! Încercaţi EasyPlanTM

  EasyPlan
  OK

  Acest site utilizează cookie-uri

  Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor.

  > Show details
  /*