E-mailFacebookGoogle+LinkedInTwitterYoutube
 
 

Înregistrarea garanţiei

Acum, aveţi posibilitatea să înregistraţi online produsele Veria, pentru a vă asigura un acces uşor la garanţia extinsă. Citiţi mai multe despre garanţiile produselor aici.

 

Completaţi formularele de mai jos, încărcaţi certificatul de garanţie şi chitanţa şi faceţi clic pe „Trimitere”. Veţi primi un număr de garanţie pe care trebuie să îl păstraţi şi să îl utilizaţi în eventualitatea unei revendicări.

 

Numărul de garanţie este unic şi este asociat cu produsul înregistrat; aşadar, puteţi înregistra doar un câte produs. Dacă doriţi să înregistraţi mai multe produse, trebuie să completaţi formularul aferent fiecărui produs pe care doriţi să-l înregistraţi.

 

În cazul unei reclamaţii, contactaţi Veria şi veţi putea fi ajutat după ce furnizaţi certificatul de garanţie şi chitanţa de achiziţionare.

 

Fireşte, puteţi obţine garanţia extinsă şi prin simpla completare a certificatului de garanţie din ghidul de instalare şi păstrarea acestuia împreună cu dovada achiziţionării.

Contactaţi Veria

Dacă aveţi întrebări sau doriţi să aflaţi mai multe despre Veria sau despre produsele noastre, sunteţi binevenit să ne contactaţi.

Tel. 0800896175

mail@veria.dk
Răsfoiţi
Răsfoiţi

Toate câmpurile marcate cu * trebuie completate

 
OK

Acest site utilizează cookie-uri

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor.

> Show details
/*