E-mailFacebookGoogle+LinkedInTwitterYoutube
 
 

EasyPlan

EasyPlanTM este instrumentul de planificare perfect pentru următorul dumneavoastră proiect.

 

Cu un simplu clic al mouse-ului, veţi putea avea o privire de ansamblu a configuraţiei şi listei de cumpărături aferente pe care le puteţi lua cu dumneavoastră la cel mai apropiat distribuitor Veria.

EasyPlan (800x600)

 

Este foarte simplu să încercaţi – şi, evident, este disponibil şi în limba dumneavoastră.

 

EasyPlanTM este disponibil în două versiuni:

 

EasyPlan Elements logo

 

EasyPlan Clickmat logo

 

EasyPlanTM Elements este instrumentul nostru de planificare care se utilizează în proiecte de renovare şi construcţii noi, în cadrul cărora elementele de încălzire, precum Quickmat şi Flexicable, pot fi utilizate în toate camerele, inclusiv în băi şi camere umede.

 

EasyPlanTM Clickmat este instrumentul nostru de planificare utilizat la proiecte de renovare dedesubtul podelelor din lemn sau materiale similare şi este o soluţie ideală pentru cei care doresc să realizeze singuri montarea.

Contactaţi Veria

Dacă aveţi întrebări sau doriţi să aflaţi mai multe despre Veria sau despre produsele noastre, sunteţi binevenit să ne contactaţi.

Tel. 0800896175

mail@veria.dk
 

Planificaţi proiectul de renovare în doar câteva minute – direct din browser! Încercaţi EasyPlanTM

OK

Acest site utilizează cookie-uri

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor.

> Show details
/*