E-mailFacebookGoogle+LinkedInTwitterYoutube
 
 

Baia

Baia este o oază de relaxare, un loc în care puteţi să daţi la o parte agitaţia din viaţa cotidiană şi să vă bucuraţi de o baie caldă şi plăcută. De asemenea, este una dintre camerele în care petrecem foarte mult timp. Statisticile arată că, în medie, o persoană petrece 2.500 de ore pe an în baie; aşadar, este important ca temperatura acestei camere să fie întotdeauna cea corectă.

 

Care sunt produsele de încălzire prin pardoseală Veria pe care le recomandăm?

Pentru băi, recomandăm o putere la utilizare normală de 120 – 150 W/m2, iar Veria Quickmat sau Veria Flexicable reprezintă o alegere excelentă în acest caz.

Pentru controlul încălzirii prin pardoseală, vă recomandăm să utilizaţi Veria Control B35/45, care se potrivesc foarte bine pentru băi şi pentru camere umede şi respectă normele locale în construcţii.

De asemenea, puteţi alege Veria Mirrorheat, care va menţine oglinda dezaburită.

Contactaţi Veria

Dacă aveţi întrebări sau doriţi să aflaţi mai multe despre Veria sau despre produsele noastre, sunteţi binevenit să ne contactaţi.

Tel. 0800896175

mail@veria.dk
 

Planificaţi proiectul de renovare în doar câteva minute – direct din browser! Încercaţi EasyPlanTM

EasyPlan
OK

Acest site utilizează cookie-uri

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor.

> Show details
/*