E-mailFacebookGoogle+LinkedInTwitterYoutube
 
 

Bucătăria

Multe familii petrec mult timp în bucătărie şi, din acest motiv, confortul este extrem de important pentru ca familia să se simtă bine.

 

Dalele sunt cele mai obişnuite materiale de acoperire a podelei, dar au dezavantajul că sunt adesea reci. Totuşi, acest dezavantaj este totodată un motiv excelent pentru a îmbunătăţi confortul bucătăriei, instalând încălzirea prin pardoseală Veria.

 

Care sunt produsele de încălzire prin pardoseală Veria pe care le recomandăm?

Temperatura confortabilă a podelei depinde de materialul de acoperire a acesteia, pentru materiale obişnuite şi gresie, aceasta este de aproximativ 27 de grade. Aşadar, Veria Quickmat sau Veria Flexicable reprezintă alegerea corectă pentru aceste materiale.

Pentru a controla încălzirea prin pardoseală, vă oferim sistemul simplu şi precis Veria Control B45, precum şi cel mai avansat termostat, Veria Control T45 cu afişaj LCD de dimensiuni mari.

Contactaţi Veria

Dacă aveţi întrebări sau doriţi să aflaţi mai multe despre Veria sau despre produsele noastre, sunteţi binevenit să ne contactaţi.

Tel. 0800896175

mail@veria.dk
 

Planificaţi proiectul de renovare în doar câteva minute – direct din browser! Încercaţi EasyPlanTM

EasyPlan
OK

Acest site utilizează cookie-uri

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor.

> Show details
/*