E-mailFacebookGoogle+LinkedInTwitterYoutube
 
 

Camera de zi

Camera de zi este locul de întâlnire în casă, utilizat pentru socializare cu prietenii şi familia sau pentru relaxare cu o carte bună. Camera de zi este caracterizată prin activităţi liniştite, care includ adesea aşezarea pe sau aproape de podea, ceea ce înseamnă că este obligatoriu să aveţi temperaturi confortabile ale pardoselii şi camerei.

 

Lemnul sau mocheta sunt cele mai comune materiale de acoperire a podelelor din camera de zi şi, ambele, funcţionează perfect cu încălzirea prin pardoseală Veria, care este controlată de termostate precise ce limitează temperatura podelei la o temperatură maximă presetată.

 

Care sunt produsele de încălzire prin pardoseală Veria pe care le recomandăm?

În camera de zi (şi în cele utilizate pentru perioade de timp extinse de-a lungul zilei) vă recomandăm o putere la utilizare normală de 80 – 100 W/m2, pentru care Veria Quickmat sau Veria Flexicable 10 reprezintă o alegere bună. Dacă doriţi să realizaţi singur montarea, vă putem recomanda şi Veria Clickmat, care nu trebuie instalat de către un electrician.

Pentru controlul sistemului de încălzire prin pardoseală, vă mai oferim şi Veria Control B35, care are o limitare a temperaturii la 35 de grade şi se utilizează pentru podelele din lemn, laminat sau materiale similare. De asemenea, mai puteţi opta pentru Veria Control T45, care este un termostat mai avansat cu un afişaj LCD de dimensiuni mari.

Contactaţi Veria

Dacă aveţi întrebări sau doriţi să aflaţi mai multe despre Veria sau despre produsele noastre, sunteţi binevenit să ne contactaţi.

Tel. 0800896175

mail@veria.dk
 

Planificaţi proiectul de renovare în doar câteva minute – direct din browser! Încercaţi EasyPlanTM

EasyPlan
OK

Acest site utilizează cookie-uri

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor.

> Show details
/*