E-mailFacebookGoogle+LinkedInTwitterYoutube
 
 

Camere de serviciu

În camerele de serviciu, încălzirea prin pardoseală oferă mai mult decât o podea caldă şi plăcută. Încălzirea prin pardoseală menţine uscată podeaua camerelor de serviciu, ceea ce este deosebit de util atunci când pe încălţăminte se aduc în casă urme de zăpadă şi noroi. De asemenea, podeaua caldă ajută la uscarea pantofilor şi ghetelor umede, fiind, astfel, un remediu eficient împotriva răcelilor.

 

Care sunt produsele de încălzire prin pardoseală Veria pe care le recomandăm?

În camerele de serviciu, recomandăm o putere de 120 – 150 W/mm2, iar Veria Quickmat sau Veria Flexicable reprezintă, aşadar, o alegere bună.

În ceea ce priveşte controlarea încălzirii prin pardoseală, oferim dispozitivul precis şi uşor de utilizat Veria Control B45 sau termostatul nostru mai avansat, Veria Control T45, cu un afişaj LCD de dimensiuni mari.

Contactaţi Veria

Dacă aveţi întrebări sau doriţi să aflaţi mai multe despre Veria sau despre produsele noastre, sunteţi binevenit să ne contactaţi.

Tel. 0800896175

mail@veria.dk
 

Planificaţi proiectul de renovare în doar câteva minute – direct din browser! Încercaţi EasyPlanTM

EasyPlan
OK

Acest site utilizează cookie-uri

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor.

> Show details
/*