E-mailFacebookGoogle+LinkedInTwitterYoutube
 
 

Dormitorul

Petrecem o treime din viaţă în dormitor şi, de aceea, confortul joacă un rol important în această cameră.

Un somn bun depinde de mai mulţi factori, dar temperatura camerei se numără printre cei mai importanţi. Temperatura dormitorului afectează temperatura corpului, care, la rândul său, determină cât de bine vă odihniţi.

 

Care sunt produsele de încălzire prin pardoseală Veria pe care le recomandăm?

În dormitoare, recomandăm o putere la utilizare normală de 70 – 100 W/m2, prin urmare Veria Quickmat sau Veria Flexicable 10 reprezintă o alegere bună. Dacă doriţi să realizaţi singur montarea, vă putem recomanda şi Veria Clickmat, care nu trebuie instalat de către un electrician.

Pentru controlul încălzirii prin pardoseală, vă oferim Veria Control B35, care are o limitare a temperaturii la 35 de grade şi este utilizat pentru construcţii ale podelei din lemn, laminat sau materiale asemănătoare. De asemenea, vă mai propunem Veria Control T45, care este echipat cu un afişaj LCD de mari dimensiuni şi o funcţie de temporizare avansată.

Astfel, aveţi posibilitatea să încălziţi pardoseala/camera numai în perioadele în care aveţi nevoie, economisind energie şi, nu în ultimul rând, bucurându-vă de un somn odihnitor.

Contactaţi Veria

Dacă aveţi întrebări sau doriţi să aflaţi mai multe despre Veria sau despre produsele noastre, sunteţi binevenit să ne contactaţi.

Tel. 0800896175

mail@veria.dk
 

Planificaţi proiectul de renovare în doar câteva minute – direct din browser! Încercaţi EasyPlanTM

EasyPlan
OK

Acest site utilizează cookie-uri

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor.

> Show details
/*