E-mailFacebookGoogle+LinkedInTwitterYoutube
 
 

Exteriorul

În lunile de iarnă, odată cu aerul rece pot apărea cantităţi mari de zăpadă, ceea ce înseamnă multă muncă pentru dumneavoastră. Dar încălzirea prin pardoseală Veria vă ajută totodată să menţineţi treptele, pavajele, aleile şi celelalte zone exterioare fără zăpadă şi gheaţă, astfel încât dumneavoastră şi oaspeţii dumneavoastră să puteţi intra şi ieşi în siguranţă, indiferent de starea vremii.

 

Care sunt produsele de încălzire prin pardoseală Veria pe care le recomandăm?

Pentru a menţine zonele din exterior fără zăpadă şi gheaţă, recomandăm o putere de 250 W/m2, iar Veria Flexicable 20 reprezintă, în acest caz, cea mai bună alegere. Reţineţi că veţi avea nevoie de un termostat cu scală de temperatură exterioară, pentru a controla cablurile din exterior.

Vă mai oferim, de asemenea, Veria Pipeheat 10, care protejează conductele de apă împotriva deteriorările produse de îngheţ.

Contactaţi Veria

Dacă aveţi întrebări sau doriţi să aflaţi mai multe despre Veria sau despre produsele noastre, sunteţi binevenit să ne contactaţi.

Tel. 0800896175

mail@veria.dk
 

Planificaţi proiectul de renovare în doar câteva minute – direct din browser! Încercaţi EasyPlanTM

OK

Acest site utilizează cookie-uri

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor.

> Show details
/*