E-mailFacebookGoogle+LinkedInTwitterYoutube
 
 

Subsolurile

Multe persoane utilizează subsolurile drept camere de zi sau dormitoare suplimentare, deşi această zonă poate fi, adesea, mult mai rece decât destul casei. Diferenţa de temperatură este produsă de faptul că se află la cel mai jos nivel al casei şi, în timp ce căldura se ridică spre camerele superioare, aerul rece rămâne în subsol.

 

Care sunt produsele de încălzire prin pardoseală Veria pe care le recomandăm?

Pentru subsoluri, recomandăm o putere la utilizare normală de 150 W/m2, iar Veria Quickmat sau Veria Flexicable reprezintă, aşadar, o alegere bună.

Pentru controlul sistemului de încălzire prin pardoseală, vă mai oferim şi Veria Control B35, care are o limitare a temperaturii la 35 de grade şi se utilizează pentru podelele din lemn, laminat sau materiale similare. De asemenea, mai puteţi opta pentru Veria Control T45, care este un termostat mai avansat cu un afişaj LCD de dimensiuni mari.

Contactaţi Veria

Dacă aveţi întrebări sau doriţi să aflaţi mai multe despre Veria sau despre produsele noastre, sunteţi binevenit să ne contactaţi.

Tel. 0800896175

mail@veria.dk
 

Planificaţi proiectul de renovare în doar câteva minute – direct din browser! Încercaţi EasyPlanTM

EasyPlan
OK

Acest site utilizează cookie-uri

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor.

> Show details
/*