E-mailFacebookGoogle+LinkedInTwitterYoutube
 
 

Condiţii legale de utilizare

Aceasta este o descriere a condiţiilor legale care se aplică pentru utilizarea prezentului site web. Prin utilizarea acestui site web, înţelegeţi şi acceptaţi următoarele articole:

 

1. Editor
Acest site web a fost publicat de Veria ApS, Ulvehavevej 44, 7100 Vejle, Danemarca.

 

2. Conţinut
Informaţiile incluse în site-ul web sunt destinate în principal clienţilor Veria, mass media, persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă, furnizorilor şi studenţilor. Ne străduim să vă asigurăm că informaţiile pe care le găsiţi aici sunt cât mai detaliate şi mai corecte.

Conform legislaţiei din România, Veria nu îşi asumă responsabilitatea pentru nicio situaţie care ar putea fi surveni pe baza informaţiilor conţinute în prezentul site web.

 

3. Drepturi de autor
Acest site web se supune legilor româneşti şi toate diferendele vor fi rezolvate în conformitate cu legislaţia din România.

În afara legislaţiei aplicabile din România, pentru utilizarea acestui site web trebuie aplicate următoarele limitări:

www.veria.dk sau orice alte site-uri asociate (inclusiv conţinutul tradus) nu poate fi copiat, modificat, comercializat sau distribuit prin orice metodă fără consţimţământul scris de la Veria.

Totuşi, conţinutul site-ului web poate fi imprimat pentru utilizare privată şi necomercială fără consimţământul companiei Veria.

 

4. Linkuri către website
Toate linkurile către acest site web trebuie să conducă direct la pagina de pornire.

Nu se pot realiza linkuri de adâncime către site-ul web. Veria poate solicita înlăturarea linkurilor către site-ul web fără notificare prealabilă.
Veria nu îşi asumă nicio responsabilitate pentru paginile către care trimit linkurile din site-ul web.

 

5. Responsabilitate
Utilizatorul îşi asumă întreaga responsabilitate pentru utilizarea prezentului site web. Veria nu poate fi considerată răspunzătoare pentru nicio daună la nivel software şi hardware care poate rezulta din vizitarea prezentului site web.

În conformitate cu legislaţia din România, Veria nu va fi considerată responsabilă pentru nicio solicitare de compensări care pot decurge din utilizarea acestui site web.

Contactaţi Veria

Dacă aveţi întrebări sau doriţi să aflaţi mai multe despre Veria sau despre produsele noastre, sunteţi binevenit să ne contactaţi.

Tel. +45 7022 5696

mail@veria.dk
 

Planificaţi proiectul de renovare în doar câteva minute – direct din browser! Încercaţi EasyPlanTM

OK

Acest site utilizează cookie-uri

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor.

> Show details
/*