E-mailFacebookGoogle+LinkedInTwitterYoutube
 
 

Despre Veria

Veria este un furnizor danez de top de sisteme electrice şi hidraulice de încălzire prin pardoseală. Compania a fost fondată în anul 2006 şi, în prezent, operează în 16 ţări.

Produsele de la Veria sunt distribuite şi vândute de companii de top care comercializează materiale de construcţii şi distribuitori de dale dintr-un mare număr de ţări europene.

În afara comercializării sub brandul Veria, mai funcţionăm ca subfurnizori pentru un număr de branduri de top de sisteme de încălzire prin pardoseală din întreaga Europă.

Veria dot

 

Viziunea

În viziunea noastră...

„prin îmbunătăţirea climatului şi confortului interior, vom contribui la crearea cadrului perfect pentru o viaţă zilnică mai bună pentru dumneavoastră şi familia dumneavoastră”

 

Prin viziunea noastră, ne angajăm să ne dezvoltăm şi să ne perfecţionăm în permanenţă produsele, pentru a vă furniza mai mult confort în viaţa cotidiană.

În afară de dezvoltarea unor noi produse pentru sporirea confortului, obiectivul nostru mai costă în crearea unor sisteme de încălzire prin pardoseală cât mai economice şi mai ecologice cu putinţă.

Şi, nu în ultimul rând, ne străduim să dezvoltăm produse care să asigure o instalare fără probleme, care să vă economisească timpul

Contactaţi Veria

Dacă aveţi întrebări sau doriţi să aflaţi mai multe despre Veria sau despre produsele noastre, sunteţi binevenit să ne contactaţi.

Tel. 0800896175

mail@veria.dk
 

Planificaţi proiectul de renovare în doar câteva minute – direct din browser! Încercaţi EasyPlanTM

OK

Acest site utilizează cookie-uri

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor.

> Show details
/*