E-mailFacebookGoogle+LinkedInTwitterYoutube
 
 

Despre Veria

La Veria dorim să aducem mai mult confort și bunăstare vieții tale de zi cu zi, cu sisteme calitative de încălzire prin pardoseală electrice și hidraulice, economice și eficiente.

 

Bazându-ne pe experiența și expertiza noastră, dezvoltăm și perfecționăm constant soluțiile noastre Veria, care asigură o instalare fără probleme, care economisește timp și satisface așteptările clienților noștri cu privire la calitate, fiabilitate și prietenie cu mediul în combinație cu prețuri accesibile și economii de cost în pe termen lung.

Veria dot

Contactaţi Veria

Dacă aveţi întrebări sau doriţi să aflaţi mai multe despre Veria sau despre produsele noastre, sunteţi binevenit să ne contactaţi.

Tel. 0800896175

mail@veria.dk
 

Planificaţi proiectul de renovare în doar câteva minute – direct din browser! Încercaţi EasyPlanTM

OK

Acest site utilizează cookie-uri

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor.

> Show details
/*