E-mailFacebookGoogle+LinkedInTwitterYoutube
 
 

Calitate la fiecare pas

Pentru un element de încălzire prin pardoseală defect instalat într-o podea din beton, reparaţiile sunt atât dificile, cât şi scumpe. Aşadar, este cu atât mai importat să alegeţi un produs de calitate înaltă care nu va necesita reparaţii costisitoare.

 

Controlul calităţii la nivel superior

Pentru a vă proteja de riscul unor echipamente defecte, ne testăm de foarte multe ori produsele în faza de producţie. De asemenea, mai testăm produsul încă o dată înainte de a ieşi de pe porţile fabricii. Aceasta este garanţia că dumneavoastră veţi primi un produs fără defecte care va dura la fel de mult ca şi pardoseala.

Quality stamp

 

Produsele de la Veria sunt fabricate în conformitate cu standardele ISO 9001 şi ISO 14001, care asigură o calitate superioară consecventă de-a lungul întregului lanţ al valorii.

 

Toate produsele sunt fabricate în conformitate cu standardele internaţionale aplicabile, pentru a asigura un nivel înalt de satisfacţie pentru instalare şi utilizare.

La cerere, puteţi obţine documente suplimentare privind certificarea etc. contactându-ne la mail@veria.dk

 

Responsabilitate socială

În cadrul activităţilor de afaceri cu Veria, solicităm furnizorilor noştri să respecte Codul nostru de conduită, în care sunt specificate cerinţele referitoare la responsabilitatea socială pe care aceştia trebuie să le respecte.

 

Consiliere competentă şi profesionistă

Calitatea de top a produselor noastre este susţinută de serviciile noastre profesioniste de asistenţă tehnică şi service. Echipa noastră de consultanţi experimentaţi oferă sfaturi şi instrucţiuni referitoare la instalarea şi depanarea produselor noastre, asigurându-vă că veţi avea întotdeauna un sistem de încălzire prin pardoseală care funcţionează excelent.

 

Concepţie de marketing centrată pe client

Marea majoritate a clienţilor noştri sunt interesaţi şi implicaţi în proiectele de construcţii, dar nu dispun întotdeauna de cunoştinţele necesare pentru a lua deciziile corecte.

Prin intermediul unei abordări a activităţii de marketing care se concentrează pe consumatorul final, putem să vă oferim informaţiile necesare pentru a lua decizia corectă – într-un limbaj clar, care poate fi înţeles şi de neprofesionişti.

Contactaţi Veria

Dacă aveţi întrebări sau doriţi să aflaţi mai multe despre Veria sau despre produsele noastre, sunteţi binevenit să ne contactaţi.

Tel. 0800896175

mail@veria.dk
 

Planificaţi proiectul de renovare în doar câteva minute – direct din browser! Încercaţi EasyPlanTM

OK

Acest site utilizează cookie-uri

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor.

> Show details
/*