E-mailFacebookGoogle+LinkedInTwitterYoutube
 
 

De ce să alegeţi încălzirea prin pardoseală?

Încălzirea prin pardoseală oferă cel mai confortabil climat interior în toate camerele, deoarece căldura este distribuită mai uniform decât prin celelalte metode de încălzire bazate numai pe radiatoare sau sisteme cu aer.

 

Indoor climate 1

 

Distribuţia căldurii cu radiatorul

Indoor climate 2

 

Distribuţia căldurii cu încălzirea prin pardoseală

 

Încălzirea prin pardoseală elimină zonele reci sau cu curent şi previne difuzarea prafului prin casă. Încălzirea prin pardoseală este superioară şi la nivelul igienei, deoarece reduce la minimum riscul apariţiei mucegaiului etc.

Copiilor le place să se joace pe o pardoseală confortabilă, caldă, iar dumneavoastră puteţi să vă bucuraţi de căldură la picioare şi de o senzaţie răcoare la nivelul capului – şi nu invers.

 

Încălzirea electrică prin pardoseală Veria reprezintă o sursă de căldură invizibilă care economiseşte spaţiu, eliminând necesitatea radiatoarelor, conductelor şi a altor instalaţii masive şi incomode.

 

Pe scurt: încălzirea prin pardoseală la Veria oferă un climat interior optim, confort sporit şi o stare excelentă pentru întreaga familie.

 

Citiţi mai multe despre beneficiile încălzirii prin pardoseală here.

 

Încercaţi calculatorul de consum pentru a afla cât va costa încălzirea electrică prin pardoseală de la Veria.

 

Simplu de instalat

Toate produsele de la Veria sunt furnizate cu un ghid ilustrat uşor de înţeles şi, după ce aţi instalat sistemul Veria, acesta nu va mai necesita deloc întreţinere şi va fi pregătit să vă ofere mulţi ani de utilizare confortabilă, fără probleme.

Contactaţi Veria

Dacă aveţi întrebări sau doriţi să aflaţi mai multe despre Veria sau despre produsele noastre, sunteţi binevenit să ne contactaţi.

Tel. 0800896175

mail@veria.dk
 

Planificaţi proiectul de renovare în doar câteva minute – direct din browser! Încercaţi EasyPlanTM

OK

Acest site utilizează cookie-uri

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor.

> Show details
/*