E-mailFacebookGoogle+LinkedInTwitterYoutube
 
 

Garanţie

Produsele Veria sunt create pentru a fi utilizate fără probleme pe o perioadă îndelungată. De asemenea, oferim o garanţie extinsă care este, totuşi, condiţionată de o instalare corectă, efectuată conform ghidului de instalare.

 

Cât durează garanţia extinsă pentru produsele Veria?

  • Veria Quickmat: 12 ani
  • Veria Flexicable: 12 ani
  • Veria AquaMat (conductă): 10 ani
  • Veria Clickmat (covoare): 5 ani
  • Alte produse: 2 ani
Veria warranty icon

 

Care sunt aspectele acoperite de garanţie?

Garanţia acoperă produsele care se dovedesc a fi defecte din cauza fabricării, construcţiei sau a defecţiunilor de material.

 

Garanţia nu acoperă niciun cost indirect sau suplimentar, cum ar fi cele legate de localizarea defecţiunii, de îndepărtarea produsului, de repararea podelei etc.

 

Ce condiţii trebuie îndeplinite pentru aplicarea garanţiei?

Garanţia nu se va aplica în următoarele condiţii:

  • Produsul nu a fost instalat conform instrucţiunilor de instalare.
  • Conexiunile nu au fost realizate de către un electrician autorizat (dacă acest lucru este prevăzut în ghidul de instalare)
  • Problema apare ca urmare a unei podele incorecte/necorespunzătoare

 

Garanţia este condiţionată şi de completarea corectă a certificatului de garanţie care însoţeşte produsul. Certificatul de garanţie trebuie să fie înregistrat online sau păstrat de către proprietar. În situaţia puţin probabilă în care trebuie să utilizaţi garanţia, vom repara sau vom înlocui gratuit produsul respectiv.

 

Ce trebuie să fac în cazul unei revendicări sau reclamaţii referitoare la produs?

În cazul unei revendicări a garanţiei, produsul va fi trimis la Veria – prin magazinul de la care a fost achiziţionat – cu o etichetă de urmărire ataşată, în care se specifică natura defecţiunii.

Dacă investigaţia noastră arată că produsul nu este defect, acesta va fi returnat. Dacă se găsesc defecţiuni, Veria va returna produsul reparat sau va furniza unul nou şi va păstra componentele care au fost înlocuite sau produsul Veria defect.

Nicio revendicare suplimentară nu poate fi făcută împotriva Veria în cadrul acestei garanţii.

Contactaţi Veria

Dacă aveţi întrebări sau doriţi să aflaţi mai multe despre Veria sau despre produsele noastre, sunteţi binevenit să ne contactaţi.

Tel. 0800896175

mail@veria.dk
 

Planificaţi proiectul de renovare în doar câteva minute – direct din browser! Încercaţi EasyPlanTM

OK

Acest site utilizează cookie-uri

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor.

> Show details
/*