E-mailFacebookGoogle+LinkedInTwitterYoutube
 
 

Mediu

La Veria, suntem conştienţi de responsabilităţile care ne revin faţă de mediul înconjurător şi depunem eforturi constante pentru a crea produse prietenoase cu mediul în cel mai înalt grad.

 

Responsabilitate – la la început, până la sfârşit

Când dezvoltăm noi produse, ne străduim să creăm cele mai bune dispozitive care să aibă un impact minim asupra mediului în faza de producţie.

Earth

 

Deşi un sistem de încălzire prin pardoseală durează mulţi ani, este, desigur, important ca acesta să nu aibă un impact mai mare decât cel strict necesar în momentul eliminării.

Toate produsele Veria sunt fabricate în conformitate cu directivele UE RoHS şi WEEE şi, prin urmare, nu conţin plumb, mercur, cadmiu sau substanţe similare.

 

Cel mai ieftină energie este cea pe care nu o utilizaţi

Impactul locuinţelor asupra mediului înconjurător depinde în primul rând de gradul de izolare şi de şabloanele de utilizare a acestora.

Instalând o izolaţie adecvată şi conştientizând modul în care utilizaţi sistemul de încălzire prin pardoseală, veţi descoperi că sistemele de încălzire prin pardoseală de la Veria reprezintă o sursă de încălzire eficientă, confortabilă şi prietenoasă cu mediul.

 

Siguranţa dumneavoastră este responsabilitatea noastră

Toate produsele Veria au marcaj CE şi respectă, prin urmare, toate cerinţele necesare funcţionării şi utilizării în siguranţă.

Contactaţi Veria

Dacă aveţi întrebări sau doriţi să aflaţi mai multe despre Veria sau despre produsele noastre, sunteţi binevenit să ne contactaţi.

Tel. 0800896175

mail@veria.dk
 

Planificaţi proiectul de renovare în doar câteva minute – direct din browser! Încercaţi EasyPlanTM

OK

Acest site utilizează cookie-uri

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor.

> Show details
/*